enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2925
EURO
37,2233
ALTIN
2.990,34
BIST
8.954,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

3. Uluslararası Tarsus Festivali heyecanı

3. Uluslararası Tarsus Festivali heyecanı
REKLAM ALANI
11.08.2024
3
A+
A-

Tarsus’ta artık gelenek haline gelen ve bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan ‘Uluslararası Tarsus Festivali’nin hazırlıkları başladı. Tarsus’un her sokağını şenlik alanına çeviren ve günlerce süren etkinlikler ile birbirinden ünlü sanatçıları kentin eşsiz tarihi sokaklarında ve binalarında yurttaşlarla buluşturan Mersin Büyükşehir Belediyesi, on binlerce insanın katılımı ile görsel şölene dönüşecek olan festival için start verdi.

MERSİN (İGFA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında düzenlenen toplantıya; Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Büyükşehir Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Başar Akça, Kültür Hizmetleri ve Sanat Toplulukları Şube Müdürü Eylem Matyar, üyeler ile STK ve esnaf odalarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, ‘3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin teması ve içeriği ile ilgili görüş ve öneriler aktarıldı. Yapılacak toplantılar ile festivalin programı netleştirilerek festivalin programı kamuoyuyla paylaşılacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.