enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2453
EURO
37,2405
ALTIN
2.991,31
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Altınova Akademi” Projesi Gençlere Umut Olacak

Altınova Akademi” Projesi Gençlere Umut Olacak
REKLAM ALANI
17.03.2024
6
A+
A-

Akparti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Akademi projesinin detaylarını paylaşarak halka ve gençlere sağlayacağı avantajları vurguladı. İftarda gençler ile bir alaya Özyiğit’in “Altınova Akademi” Projesi gençler arasında heyecan uyandırdı.

Akparti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, “Akademi Altınova”
projesi ile gençlerin yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre ücretsiz eğitim verileceğini belirtti.

Akparti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit ” Altınovalı gençlerimizi çağın gerekliliği donanıma sahip olması için projeler geliştirdik. “Altınova Akademi” projemizde gençlerimiz, ilgi alanlarına göre spor, sanat, ve teknoloji, bilişim, yapay zeka alanlarında ücretsiz eğitim alacaklar. Bu sayede gençlerimiz potansiyellerini keşfetmeleri ve en iyi şekilde değerlendirmeleri sağlanacak.”Dedi.

Akparti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit diğer yandan liselere ve üniversiteye hazırlık kursları ile öğrencilerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlayacaklarına değindi.

Altınova Akademi projesi, gençlerin Yalova’ya gitmek zorunda kalmadan eğitim alabilecekleri bir ortam sunarak ailelerin ve öğrencilerin ekonomik yükünü azaltacak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak.

Bu proje ile birlikte Altınova ilçesi eğitimde öncü bir konuma yükselerek, gençlerin geleceğe daha umutlu ve kendilerine güvenli bir şekilde bakmalarını sağlayacak.

Akparti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit ” Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli konu, ‘Altınova Akademi” projemize destek olarak yeni okullar yapacağız, okullara, temizlikçi, güvenlik ve hijyen desteği sağlayacağız” Dedi.

Altınova’nın Türkiye’nin eğitimdeki proje üstü olmasını hedeflediklerini belirten Özyiğit, bunu İlçe milli eğitim müdürlüğü, okul müdürleri öğretmenler ile koordineli olarak başaracaklarını belirtti

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.