enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C

Bursa’da Gemlikli kadınlar hem örgü örüyor hem de stres atıyor

Bursa’da Gemlikli kadınlar hem örgü örüyor hem de stres atıyor
REKLAM ALANI
05.08.2024
4
A+
A-

Gemlikli kadınlar özel bir işletmenin verdiği kurs ile hem örgü örerek stres atıyor hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Gemlik’te Gürle İş Merkezi’nin içindeki özel bir işletme, kadınları bir araya getirdi. Bu kursta kadınlar hem örgü örmeyi öğreniyor hem de satış yapıp aile ekonomisine katkıda bulunuyor.

Şu anda 14 kişinin örgü kursu aldığını belirten işletme sahibi Yasemin Koç,  “Gemlik’te yaşayan kadınlar olarak ekibimizi kurduk, birlikte öğrenip birlikte satış yapıyoruz.  Amacımız kendi tasarladığımız ürünleri markalaştırmak. Yakında Gemlik’te zeytin festivali var oraya kendi tasarladığımız ürünler ile katılacağız. Herkesi ürünlerimizi görmek için iş yerimize bekliyoruz.” dedi.

Gelen kursiyerlere örgü dersi veren Kurs Öğretmeni Fikriye Balcan ise, “Kursiyerlerimiz ile el emeğimiz ile kendi stilimizi yaratıp satışa sunarak ev ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz.” diye ifade etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.