enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2172
EURO
37,2230
ALTIN
2.993,78
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

ÇİFLİKKÖY BEL SU FİYATLARININ ÇEVREYE DAHA UCUZ OLDUĞU SÖYLEDİ

ÇİFLİKKÖY BEL SU FİYATLARININ ÇEVREYE DAHA UCUZ OLDUĞU SÖYLEDİ
REKLAM ALANI
08.08.2024
15
A+
A-

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise su fiyatlarının güncellenmesi gerktiğini belirterek, fiyatların çevre belediyelere göre daha ucuz olduğunu kaydetti. Başkan Yele, “Keşke indirim yapma fırsatım olsaydı” dedi.
 Başkan Adil YÇiftlikköy Kent Konseyi, Ağustos ayında ikinci toplantısını gerçekleştirdi.ele başkanlığındaki meclis toplantısında, ilk oturumdan kalan konular görüşüldü ve görüşüldü. Kararlaştırılarak komisyonlara gönderildi.
Toplantıda,
son Meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna sunulan yüzde 80 oranındaki zam konusu da görüşüldü. Komisyonun kararıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Adil Yele, ilçede su fiyatına iki yıldır zam yapılmadığını vurguladı.
Çiftlikköy Belediyesi’nin şu anda suyu aldığı fiyatın altında fiyata sattığını belirten Başkan Yele, şöyle konuştu: “Seçim yılı olduğu için suya zam yapmadılar. Biz zor bir göreve talip olduk. Zor zamanlar Siz de bu işlere imza attınız, kolay değil. Burada meydana gelebilecek her türlü kamu zararından hepimiz sorumluyuz. Keşke indirim olsaydı. Ama ülkemizdeki enflasyonu, sokaktaki, çarşıdaki, pazardaki durumu biliyorsunuz. Bu ay sadece bu yürüyüşü yaparak kendimizi kurtarıyoruz. Eylül-Aralık aylarında alacağınız su yine yüzde 30’dan yüzde 60’a çıkacak. Yani bu artışlarla vatandaşlarımıza atık su dahil metreküp başına 16 liraya su sağlıyoruz. Yeşil Körfez Su Birliği’ni yöneten Yalova’nın aynı belediyesi, sudan daha ucuz bir maliyet olan 36 TL’ye su sağlıyor. Zaten 16’sını verdik. Çiftlikköy Belediyesi zaten vatandaşının yanında.
Tartışmaların
ardından su fiyatına yapılan artış çoğunluk tarafından kabul edildi.
Toplantıda
Çiftlikköy Belediyespor, Sultaniyespor ve Kültürspor’a maddi yardım yapılmasına da karar verildi.
Toplantıda
imar konuları da görüşüldü.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.