enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2340
EURO
37,2056
ALTIN
2.989,09
BIST
8.802,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖLDÜRÜLEN İSMİNİ YAŞATMAYA KARAR VERDİ

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖLDÜRÜLEN İSMİNİ YAŞATMAYA KARAR VERDİ
REKLAM ALANI
09.09.2024
13
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Eylül 2024 tarihli Zorunlu Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Uğur başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, İslahiye depreminden etkilenen çiftçilerden biber alınması ve Dijarbakır’da hayatını kaybeden Narin Güran’ın bir kütüphane veya kreşe atanması önerisi sunuldu. çocuklar.

İSLAHİYE ÇİFTLİKLERİNDEN KIRMIZI BİBER ALIMI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hamzaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki çiftçilerden kırmızı biber satın alacağını söyledi. Depremin vurduğu İslahiye ilçesinde çiftçilere destek olmak amacıyla, kabul edilmesi için meclise sözlü teklif sunuldu. Teklifin gündeme alınmasına ve teklifin ilgili komisyonda görüşülmesine meclis üyelerinin oybirliğiyle karar verildi.

NARİN GÜRAN KÜTÜPHANESİ VE ÇOCUK MERKEZİ İÇİN TEKLİF YAPILDI

MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Kaymakçı, toplantıda şunları söyledi: Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi Dijarbakır’da “İstanbul’da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının bir kütüphane veya anaokuluna verilmesi için grubu adına önerge verdi. Teklifin gündeme alınıp görüşülmesine oybirliğiyle karar verildi.

YEŞİL HİDROJENLİ ARAÇLARIN KULLANIMI KONUSUNDA AKADEMİK ÇALIŞMALARDAN FAYDALANMAK İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALAYACAK

Yeşil hidrojene sahip araçların kullanımı için gerekli ekosistemin oluşturulması ve etkinleştirilmesi amacıyla akademik çalışmalardan faydalanmak Kentin hava kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla toplu taşımada Büyükşehir Belediyesi üyeleri, belediye, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Yeşil Hidrojen Üreticileri Derneği (H2DER) arasında imzalanacak madde hakkında bilgilendirildi.

UĞUR: TÜRKİYE’DEN UZUN VADELİ ENERJİ KAYNAKLARI ALINAN BİR BÖLGEDEYİZ

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Uğur, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi Türkiye’de kamu sektöründe hidrojen enerjisi ile. Bu yönde çok ileri gidildiğini dile getirerek, şöyle konuştu: “Dünyanın her yerinde yakıtların sıkıntıya girdiği bir döneme girmişken, yeni enerji arayışlarıyla ortaya çıkan bir süreç. Yeşil hidrojen enerjisi şu anda yer alıyor. Yıllık ortalama 1.900 saat ile Türkiye’nin uzun vadeli enerji girdi kaynaklarına sahip bir bölgede yer almaktadır. Hidrojen enerjisi üretiminin en fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu bölge bu bölgedir. “Bu bölgede zaten enerjimiz olduğu için, karbon ve doğalgaz gibi dış kaynaklara bağımlı olmadan enerjimizi güneşten üreteceğiz ve ürettiğimiz enerjiyi sudaki hidrojen ve oksijenle, suyla paylaşacağız. Burada sahip olduğumuz oksijen önce otobüste, sonra da gerekli tüm alanlarda çalışacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.