enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C

KKTC Cumhurbaşkanlığı konutunda neler oluyor?

KKTC Cumhurbaşkanlığı konutunda neler oluyor?
REKLAM ALANI
26.09.2024
4
A+
A-

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Eşi Sibel Tatar’ın yaşadığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda geçen hafta şok gelişmelerin yaşandığı konuşuluyor.
Henüz medyaya yansımayan iddilara göre, Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın yakın koruması Deniz adlı polis memuruyla birlikte, cumhurbaşkanlığı sarayında görevli polis memurlarının toplu olarak bir gecede değiştirildiği konuşuluyor. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Emir Subayı Yarbay Hamit Soybir’in de eş zamanlı olarak emeklliğini istediği dikkat çekiyor.
Cumhurbaşkanı Ersin tatar’ın ABD’deki görüşmelere gitmesiden bir kaç gün önce, konutunda yaşanan bu gelişmelerin neden yaşandığı konusunda farklı iddialar konuşuluyor. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmaması nedeniyle KKTC’de bürokratlar ve saraya yakın çevreler arasında bu konunun büyük rahatsızlık yarattığı iddia ediliyor.
Bu dedikodu ve iddialarla ilgili kamuoyu açıklama bekliyor. Bizde dürüst habercilik adına gönderilecek her açıklamayı yayınlamaya hazırız

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.