enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,3200
EURO
43,7509
ALTIN
4.104,09
BIST
9.334,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Açık
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
15°C

Başkan Güler’den Türk Polis Teşkilatı’na 180. yıl kutlaması – Birlik Haber Ajansı

Başkan Güler’den Türk Polis Teşkilatı’na 180. yıl kutlaması – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
9 Nisan 2025 13:05
4
A+
A-

ORDU-BHA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Polisinin 180 yıldır vatandaşların emniyeti için canla başla çalışarak devletin ve milletin göğsünü kabarttığını dile getiren Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle ifa eden Türk Polis Teşkilatımızın 180. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını gururla kutlamaktayız.

Emniyet Teşkilatımız; hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan ve mesai mefhumu gözetmeden uhdesine almış olduğu bu kutsal ve önemli görevi ifa ederken vatan sevgisiyle dolu, duyarlı ve vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla toplumun beklenti, ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, 180 yıldır vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak devletimizin ve milletimizin göğsünü kabartmaktadır.



Ordu’da kahverengi kokarca ile mücadelede ilaç dağıtımı başladı

Ordu’da kahverengi kokarca ile mücadelede ilaç dağıtımı başladı

Aziz milletimiz ve bayrağımız için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak yüksek vazife şuuruyla ulvi görevlerini yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emekli polislerimizi minnetle anıyor; görev başındaki tüm kahraman polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Polis Haftamız kutlu olsun.”

REKLAM ALANI