enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Uluçay: Memleketimizi birlikte yöneterek şaha kaldıracağız

Uluçay: Memleketimizi birlikte yöneterek şaha kaldıracağız
REKLAM ALANI
24.03.2024
5
A+
A-

Uluçay esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada sağduyu ve birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, “Kavga etmek, sataşmak ve iç çekişmelerle siyaset yaparak geçimsiz bir profil çizerek Afyonkarahisar’a hiçbir şey kazandıramazsınız. 

Memleketimiz kısır kavgalarla, sonu olmayan tartışmalarla yönetilmez. Bu yüzden biz bu memleketi birlik ve beraberlik içerisinde yöneterek şaha kaldıracağız” dedi.

Afyonkarahisar’ın kavga ile değil birleştirici ve bütünleştirici bir siyaset anlayışıyla yöneteceklerini vurgulayan Uluçay Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı açıklamada, “Yunus Emre’nin dediği gibi biz gelmedik dava için biz işimiz sevda için. 

Dostun eli gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik anlayışıyla çalışacak ve şehrimizi bu anlayış ile yöneteceğiz. 

Kavga etmek, sataşmak, iç çekişmelerle siyaset yaparak geçimsiz bir profil çizerek Afyonkarahisar’a hiçbir şey kazandıramazsınız. Kavgalar ve gerginlikler kazanım sağlamaz aksine kaybettirir. 

Bu yüzden bizler bu şehri bütünleştirici bir anlayışla yönetecek ve her bir hemşerimize ayrı ayrı dokunacağız. Memleketimiz kısır kavgalara, sonu olmayan tartışmalarla yönetilmez. 

Bu yüzden biz bu memleketi birlik ve beraberlik içerisinde yöneterek şaha kaldıracağız” dedi. 

#Afyonkarahisar #Uluçay #Siyaset #Birlik #Beraberlik #EsnafZiyareti

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.