enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9441
EURO
37,7138
ALTIN
2.826,19
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
24°C

ÇİFTLİKKÖY’DE MEZARLIĞINDA YENİ DÜZENLEME YAPIMI

ÇİFTLİKKÖY’DE MEZARLIĞINDA YENİ DÜZENLEME YAPIMI
REKLAM ALANI
05.09.2024
13
A+
A-

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, İhlas Evleri bölgesinde yeni aile mezarlıkları açılması ve yeni mezarlık alanının kapasitesinin artırılması için bölme ve yol çalışmaları yapıyor.
Belediye
Meclisi’nin geçen ay parselasyon alanlarının geliştirilmesine ilişkin aldığı kararın ardından Park ve Bahçeler Dairesi ile Teknik İşler Dairesi ekipleri devreye girerek aile mezarlıkları sıra sıra mezarlıklara yeni yollar açacak adalar ve yerler oluşturmaya başladı. çalışan makinelerin bulunduğu yeni mezarlıklarda. Meclis’te alınan kararda, yeni ilçe mezarlıklarında aile mezarlığı olarak planlanan alanların dolduğu belirtilerek, önümüzdeki 10 yıllık plan çerçevesinde imar ve yeni ada yapılması konusunda mutabakata varıldı. topraklar. aile mezarlıklarında cenaze hizmetlerine ve ücretsiz cenaze törenlerine devam edilmesi. Bu kapsamda başlatılan çalışmalar kapsamında Yeni İlçe Mezarlığı’nda yeni yollar açılacak ve mevcut kapasite iki katına çıkarılacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.