enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C

KIRMIZI CEKET

KIRMIZI CEKET
REKLAM ALANI
23.09.2024
51
A+
A-

” Bir kişinin değil, kanayan bir yaranın hikayesi”

Yakın zaman içerisinde Tivi 6 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Ceket” ve “Karacaoğlan Diyarından Türkü Sesleri” yarışma ekibi olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Başdanışmanı ve Başkan Yardımcısı Sayın Bedrettin Gündeş’i Makamında ziyaret ederek projelerimize verdikleri yardım ve desteklerden dolayı kendilerine teşekkür plaketimizi taktim ettik.

Sn Gündeş ziyaretimiz esnasında hitaben : Her iki projeyide başından itibaren takip ediyorum. Her iki projede Mersin’imiz için çok önemli projelerdir. Biliyor ve görüyorum ki Erdal Açık ve değerli eşi Esra Hanım gecelerini gündüzlerine katarak zaman mefhumu gözetmeksizin bu sanatsal ve kültürel yapıya çok emek sarf ettiler ve ediyorlarda. Çalışmaları takdire şayandır. “Kırmızı Ceket” dizisi çağımızın vebası ve toplumumuzun kanayan yarası olan uyuşturucu illetinin zararları ve sürüklediği hastalıklara karşı toplumu özelikle de gençleri bilgilendirme adına mükemmel bir dizi olacak bence. Bu hassas konuyu gözönünde bulundurarak hikayeyi kaleme alan dizinin yönetmeni sevgili kardeşim Erdal Açık’ın nezninde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Eminim ki kısa bir süre sonra tüm kamuoyu ve izleyici kitlesi tivi 6 ekranlarında yayınlanacak olan bu diziye kilitlenecektir.
Bu arada bu duyarlı projeyi sahiplenerek toplumsal bir hassasiyet göstererek Türkiye’nin ekranlarına taşıyan tivi 6 yönetimini de canı gönülden kutluyorum.

Yönetmen Erdal Açık:
“Kırmızı Ceket” kişisel proje değil toplumsal bir projedir. Hatta herkesin sahiplenmesi gereken bir hikayedir. Başladığımız günden beri gerek Kamu Kurumlarının, gerek Sivil Toplum Örgütlerinin gereksede Mersin halkının bu projeyi sahiplenmesi bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Buda bizi hem mutlu hemde motive ediyor.
Bizde Sn Bedrettin Gündeş’e bizlere gösterdikleri yakın ilgiden ve desteklerinden dolayı tekraren çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini her ziyaretimizde konuyla ilgili derin bilgilerini ve tecrübelerini bizimle paylaşması, senaryonun gidişatında ve yazımında bilgi, görgülerini aktarması, fikir ve düşüncelerini belirtmesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor ve ufkumuzu genişletiyor. Her ne kadar senaryoyu ben yazıyor gibi görünsem de arkamda dağ gibi tecrübeli dost ve büyüklerim ile koskoca bir Mersin halkı duruyor. İşte bu da ben olmaktan çıkıyor ve biz olmaya varıyor. O zamanda ortaya Mersin’lilerin eseri çıkıyor.
Tabi her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır derler. Her daim arkamda desteğini hissettiğim kıymetli eşim Esra’ya çok teşekkür ediyorum. Birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bunun yanında çok güzel bir ekibimiz var. Bizde inanıyoruz ki yeni sezonda iddialı bir proje ile farkındalık yaratarak dizi ile gümbür gümbür geliyoruz. Vuslata çeyrek var.

Yapımcı Esra Açık :
Bizde değerli Başkanımızın Mersin sevdasını biliyoruz. Verdikleri destekler bizler için çok önemli. Bu destekler ile Bizlerde Mersin’imiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü gelecek onlarla güzelleşecek. Ayrıca burası sevgili eşimin dolayısıyla benim de memleketim. Inşallah başkanımız ve ekibimiz ile birlikte büyük bir salonda tivi 6 ekranlarında ‘Kırmızı Ceket”in ilk bölümünü hep birlikte izleriz. Reytingleri kırarak, hiçbir konusu olmayan görsele hitap eden burcuvazi dizilere inat gündeme damgamızı vururuz. Tekraren ekibimizle birlikte bizi makamında ağırlayan samimi duruşunu ve güler yüzünü bizden esirgemeyen sayın başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kıymetli eşim yönetmenimiz sevgili Erdal Açık”ın dediği gibi
Mersin için yapacak çok işimiz var. Bu proje hepimizin projesi, biz birlikte bir döneme damga vurmak istiyoruz. Toplumun kanayan yarasına parmak basmak istiyoruz. Öyleyse buyurun hep birlikte Mersin’liler olarak bu kanayan yaraya beraber merhem olalım.
Bin kişiden yüz kişiyi
Yüz kişiden on kişiyi
On kişiden bir kişiyi bu illetten kurtarabiliyorsak ne mutlu bize dedi

OYUNCU KADROMUZ
Yönetmen Erdal Açık
Melik Akbaba
Senaryo&Hikaye Erdal Açık
Mehmet Yaman
Yapımcı Esra Açık

CAST
Yılmaz Şerif
Tevfik İnceoğlu
Bekir Aslantaş
Mehmet Yaman
Mehmet Ceylan
Zeki Demir
Belkıs Akçıl
Taner Boz
Ayfer Şen
Hülya Benzer
Murat Özdilek
Emel Bilen
Gülhanım Aydın
Yasemin Albayrak
İbrahim Özberk
İbrahim Kalay
Fedai Üredi
Servet Tüzün
Ufuk Bakır
Selçuk İspir
Erol Altıntaş

Fotoğraflar Foto Öykü Ali Güney
Prodüksiyon Nil TV

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.