enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

Nostalji Tramvayı, miniklerin ellerinde dalgalanan Türk bayrakları Esti

Nostalji Tramvayı, miniklerin ellerinde dalgalanan Türk bayrakları Esti
REKLAM ALANI

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım AŞ tarafından işletilen Nostalji Tramvayı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Cumhuriyet Bekçileri ile birlikte büyük bir coşkuyla kutladı. Ahmet Yesevi İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini ağırlayan Nostalji Tramvayı, miniklerin ellerinde dalgalanan Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in 102. yıl dönümüne nostaljik bir yolculukla anlam kattı.

Cumhuriyet marşları eşliğinde bayraklar, balonlar ve süslerle donatılan tramvay kabininde minik yolcular, söyledikleri şarkılarla coşku dolu bir atmosfer oluşturdu. 32 ana sınıfı öğrencisi, ellerinde bayraklarla Cumhuriyet marşlarına eşlik ederek bayram sevincini doyasına yaşadı.
BAŞKAN VEKİLİ ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR
Okul yönetimi, etkinliğin gerçekleşebilmesi için Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı’na dilekçe ile başvuruda bulundu. Hızlı şekilde verilen onayla büyük mutluluk yaşadıklarını belirten ana sınıfı öğretmenleri Pınar Havadar ve Niğmet Kaya, “Bizlere öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyet coşkusunu Nostalji Tramvayı’nda yaşama fırsatı veren değerli Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı çalışanlarına, Antalya Ulaşım AŞ ekibine ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Büşra Özdemir’e teşekkür ederiz. Sayelerinde öğrencilerimiz de, bizler de unutulmaz anlar yaşadık” dedi.
BÜYÜKŞEHİR KREŞLERİNDE KUTLAMA
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde de coşkuyla kutlandı. Kırmızı beyaz giyinen minikler öğretmenleri, arkadaşları ve aileleri ile Cumhuriyet coşkusu yaşadı. Hazırladıkları gösterileri sergileyen minikler, gösteriyi izleyenlerden tam not aldı. Öğrenciler ve veliler “Cumhuriyete Biz İz Bırak” panoları üzerinde bulunan ağaç gövdesine boya ile parmak izlerini bıraktılar.

REKLAM ALANI