enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C

Ankara Beypazarı Festivali’nde defile coşkusu

Ankara Beypazarı Festivali’nde defile coşkusu
REKLAM ALANI
28 Eylül 2025 11:09
25
A+
A-

Ankara’da Beypazarı Belediyesi tarafından bu yıl 28’incisi düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivaline Joker ajans modellerinin sunumunu yaptığı defile damgasını vurdu.

Ali Fikret ER – ANKARA (İGFA) – 28. Uluslararası Beypazarı Festivali, kültür, sanat ve eğlenceyi bir araya getirirken aynı zamanda ilçenin turizm potansiyeline de önemli katkılar sunmaya devam etti.

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nda Uluslararası 28. Beypazarı festivali kapsamında Joker Ajans modellerini sunumu ile Suluhan’da “İpek Yolunun İncisi” defilesi düzenlendi.

Ankara Beypazarı Festivali'nde defile coşkusu

Üç gün boyunca tarihi sokaklardan sahnelere kadar ilçenin dört bir yanında festival coşkusu yaşandı. Katılımcılar yöresel lezzetlerin tadına bakıyor, el sanatları stantlarını geziyor, resim ve fotoğraf sergilerini ziyaret ettiler. Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları önderliğinde, öğrencilerin hazırladığı giysi, takı ve ayakkabı defilesi katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

Ankara Beypazarı Festivali'nde defile coşkusu

“İpek Yolunun İncisi” Giysi, Takı ve Ayakkabı Defilesi ilgiyle izlenirken; Defile koleksiyonda yer alan giysilerde Anadolu’ya ait kumaşlar yeniden yorumlandı. Takılar el işçiliği ile yüksek okulun kuyumculuk ve döküm atölyelerinde üretilirken; ayakkabı tasarımları da geleneksel ayakkabı formlarından esinlenerek hazırlanmış.

Defilede emeği geçen moda tasarımı, takı tasarımı, ayakkabı tasarımı ve üretim programı öğrencileri, hocaları defile organizasyonunu oluşturma sürecine katkı sağlayanlar ve Joker ajans modelleri aile fotoğrafı çektirerek festivalde bu mutlu anı ölümsüzleştirdiler.

Ankara Beypazarı Festivali'nde defile coşkusu

Festivale Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ile diğer ilgililer katıldı.

REKLAM ALANI