enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

ABB’den Çubuk’a Ürün İşleme Tesisi

ABB’den Çubuk’a Ürün İşleme Tesisi
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2025 10:49
7
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarımı ve yerli üreticiyi desteklemek amacıyla Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi’nde “Ürün İşleme Tesisi” kuruyor.

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarımı ve yerli üreticiyi desteklemek amacıyla Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi’nde Ürün İşleme Tesisi” kuruyor.

İnşaatının yüzde 65’i tamamlanan tesis ile Ankara’da tarımın ve üretimin güçlenmesi hedeflenirken, tesisin yerli üreticinin kalkınmasına öncülük edecek bir kompleks olması planlanıyor.

TESİS ANKARA’DA TARIMIN GÜÇLENMESİNE ÖNCÜLÜK EDECEK

Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı Üst Yapılar İnşaat Yapım Şube Müdürü Mehmet Akif Güneş,Proje alanımız 18 bin metrekareden oluşuyor. 3 bin 300 metrekare ürün işleme tesisimiz, 330 metrekare idari binamız ve 360 metrekare selektör binamız yer alıyor. Ürün işleme tesisinin içerisinde ürünlerin işlendiği bir bölme, bir sevkiyat alanı ve soğuk hava deposu var. Tesisimiz ile Ankara’da üretilen çeşitli tarım ürünlerinin yerli üreticiden alınarak işlenmesi ve işlenen bu ürünlerin de sevkiyat yeri olarak kullanılmasını planlıyoruz. Ankara’da tarımın güçlenmesine öncülük edecek bir tesis olmasını hedefliyoruz. İnşaatımız şu an yüzde 65 seviyesinde. Yıl sonunda tesisimizi halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI