enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Açık
28°C

Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu’ndan Vali Ünlüer’e ziyaret

Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu’ndan Vali Ünlüer’e ziyaret
REKLAM ALANI
25 Eylül 2025 10:49
10
A+
A-

Kahramanmaraş’ta AFAD koordinesinde, olası afetlere karşı hızlı ve etkin bir müdahale amacıyla 25 derneğin katılımıyla kurulan Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i ziyaret etti.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Ziyarete Platform Başkanı Tural Şahbazlı, AFAD Kahramanmaraş Birlik Müdürü Mehmet Sevinç ve platform üyelerinden oluşan heyet katıldı. Heyet, Vali Ünlüer’e platformun kuruluş amacı, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin planlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Şahbazlı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu olarak hedeflerinin şehirlerinde ve bölgelerinde olası afetlerde kamu kurumlarıyla eşgüdümlü çalışarak en hızlı ve etkin müdahaleyi gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Vali Ünlüer’e çalışmalar hakkında bilgi sunan Şahbazlı, platforma olan destekleri için teşekkür etti.

Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu’ndan Vali Ünlüer’e ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Afetlere hazırlık ve müdahale konusunda sivil toplum kuruluşlarımızın desteği büyük önem taşıyor. Kahramanmaraş Afet ve Acil Durum Platformu’nun bu alandaki gayretleri bizler için çok kıymetlidir. Devletimizin imkânlarıyla birlikte sivil toplumun gücünü bir araya getirmek, afetlerle mücadelede bize büyük katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI