enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

PONY KULÜP ÇİFTLİKKÖYLÜ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

PONY KULÜP ÇİFTLİKKÖYLÜ ÇOCUKLARLA BULUŞTU
REKLAM ALANI
16.08.2024
6
A+
A-

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından organize edilen ve çocuklara at sevgisini kazandırmayı amaçlayan ‘Pony Kulüp Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Çiftlikköylü çocuklar, pony atlarıyla buluştu. Etkinliğe katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde pony atlarıyla çocukları bir araya getiren bu projede Çiftlikköy’ün de yer almasının ilçedeki çocuklar için harika bir deneyim olduğunu söyledi.
Çiftlikköy Belediye Spor Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar, 13 yaşındaki Küçükbeyaz ve 19 yaşındaki Kartanesi ile keyifli anlar yaşadı. Kask ve korumalarını taktıktan sonra atlara binerek tesis içinde tur atan çocuklar, gezinti sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Etkinliğe katılan çocuklara tur sonrasında TJK ekibi tarafından boyama kitapları ve boya setleri hediye edildi. ‘Pony Kulüp Şehrinize Geliyor’ Projesi’nde bu yılki Türkiye turunun son durağı olan Çiftlikköy’ün ardından pony ekibinin İstanbul’a döneceği belirtiliyor.
Bu güzel etkinlik için TJK’ne teşekkür ettiklerini dile getiren Başkan Yele, “Türkiye Jokey Kulübü’nün Pony Kulüp’le ile yaptığı organizasyonların bir ayağı da Çiftlikköy’de yapılmış oldu. Çiftlikköy’deki çocuklarımızla pony atlarını buluşturduk. Bu etkinliğin yapılmasını sağlayan TJK’ne çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte Çiftlikköy Belediyesi ve TJK’nin ortaklaşa düzenleyeceği organizasyonlarda tekrar bir araya geleceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.