enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2685
EURO
37,1799
ALTIN
2.983,48
BIST
9.043,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

TÜRFAD Kayseri’den Büyükkılıç’a plaket

TÜRFAD Kayseri’den Büyükkılıç’a plaket
REKLAM ALANI
27.07.2024
5
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a spor ve sporcuya yaptığı hizmet ve gösterdiği desteklerden dolayı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

KAYSERİ (İGFA) – 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de sporun ve sporcunun dostu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sporcuların her zaman yanında yer almaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜRFAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetimini başkanlık toplantı salonunda konuk etti.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Kayseri’deki spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler ve hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Ziyaretten ve takdim edilmiş olan plaketten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Avrupa Spor Şehri ünvanını elde eden, spor ve sporcunun dostu Kayseri’de, sporun ve birliğin, beraberliğin bereketini yaşadıklarını ifade ederek, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve spora vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Büyükkılıç’a, spor ve sporcuya gerek her yıl yaptığı malzeme yardımı ve gerekse kentteki spor altyapısının güçlendirilmesi noktasındaki proje, hizmet ve destekleri dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, kendisini tebrik ettiler.

Ziyarette plaket takdiminde bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükkılıç ile günün anısına toplu fotoğraf çekindi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.