enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
24°C
İstanbul
24°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Çok Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu

Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu
REKLAM ALANI

Malatya Derjanlılar Dernek Başkanı Nihat Öztürk, dernek yöneticileri ile birlikte bu gün Şanahan eski Belediye Başkanı Hacı Eryaman’ı ziyaret etti.

Başkan Öztürk, kendilerini misafir eden Hacı Eryaman başta olmak üzere Eryaman ailesine misafirperverliklerinden dolayı tüm ekibi adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Nihat Öztürk açıklamasında, Şanahan’ın daha önce belde belediyesi olduğunu, günümüzde ise Malatya’nın büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte mahalleye dönüştüğünü hatırlattı. Öztürk, Hacı Eryaman’ın başkanlık döneminde Şanahan’a çok önemli hizmetler ve çalışmalar kazandırdığını, bu hizmetlerin Şanahan halkı tarafından takdirle karşılandığını belirtti.

Malatya Derjanlılar Dernek Başkanı Nihat Öztürk, 11. Derjan Yamadağ Yayla Şenlikleri’nin yapılacağını belirterek, yapılacak yayla şenliklerine Hacı Eryaman başta olmak üzere tüm Eryaman ailesini ve Şanahanlı mahalle sakinlerini davet ettiklerini söyledi.

Öztürk, Yamadağ Yayla Şenlikleri’ne bu yıl çok sayıda misafirin katılacağını belirterek, depremler nedeniyle şenliklerin daha önce ertelendiğini hatırlattı. Bu yıl düzenlenecek 11. Yamadağ Yayla Şenlikleri’nin 4 Haziran Cumartesi günü Yamadağ Çimen Yaylası’nda yapılacağını ifade eden Öztürk, tüm Derjanlı hemşerilerinin ve Malatyalı hemşerilerinin yanı sıra Malatya’da yaşayan tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

Yazıhan eski dönem Belediye Başkanı ve Derjan Aşireti’nin önde gelen kanat önderlerinden Nevzat Öztürk de kısa bir konuşma yaparak, kendilerini misafir eden Hacı Eryaman’a ve Eryaman ailesine teşekkür etti.

Nevzat Öztürk açıklamasında, “Bizleri bu gün burada misafir eden çok kıymetli Şanahan eski Belediye Başkanımız Hacı Eryaman başkanımıza ve Eryaman ailesine, tüm ekibimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Nevzat Öztürk ayrıca, Derjan Derneği tarafından yapılacak 11. Yamadağ Yayla Şenlikleri’nin tüm Derjanlı hemşerilere ve Malatyalı hemşerilere hayırlı olmasını dileyerek, “Yapılacak bu yayla şenliğine tüm Malatya hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı. Öztürk ayrıca, 11. Derjan Yamadağ Yayla Şenlikleri’nde emeği geçen başta Derjanlı iş insanları olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Şanahan eski Belediye Başkanı Hacı Eryaman ise, bu gün kendilerini ziyaret eden Malatya Derjanlılar Dernek Başkanı Nihat Öztürk, Yazıhan eski dönem Belediye Başkanı ve Derjan Aşireti’nin önde gelen isimlerinden ve kanat önderi Nevzat Öztürk, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve malatyabirlikgazetesi.com ve Malatya Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Dağ, iş insanı Gazi Şeker ve iş insanı Azizi Baran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hacı Eryaman, “Ailem adına kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eryaman ayrıca, Malatya Derjanlılar tarafından yapılacak 11. Yamadağ Yayla Şenlikleri’nin Derjanlı aşiretine ve Malatya’ya hayırlı olmasını diledi. Eryaman, “Yapılacak bu yayla şenliklerinde emeği geçen tüm dostlarımızı ve kardeşlerimizi kutluyorum, emeklerine sağlık diyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Hekimhan Taşoluk ve Kaymak Mahalleri Dayanışma Dernek Başkanı ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ da ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeki Dağ, “Bu gün çok kıymetli bir büyüğümüzü ziyaret ettik. Kim ve kimler derseniz, Şanahan eski Belediye Başkanımız sayın Hacı Eryaman başkanımızı hanesinde ziyaret ettik” dedi.

Başkan Zeki Dağ, ziyaret kapsamında kendilerini misafir eden Hacı Eryaman başta olmak üzere Abuzer Eryaman, Ramazan Eryaman, Mehmet Eryaman, Kadir Eryaman, Hikmet Eryaman ve Mehmet Eryaman hocaya teşekkür ettiğini ifade etti.

Zeki Dağ ayrıca, Malatya Derjanlılar Derneği tarafından bu yıl düzenlenecek 11. Derjan Yamadağ Yayla Şenlikleri hakkında da bilgi verdi. Dağ, geçmiş yıllarda düzenlenen yayla şenliklerinin bazı olumsuzluklar nedeniyle ertelendiğini, özellikle tüm dünyayı etkileyen koronavirüs süreci ve ardından yaşanan 6 Şubat depremleri nedeniyle şenliklerin yapılamadığını ifade etti.

Zeki Dağ, “Allah bir daha ülkemize böyle afetler yaşatmasın. Malatya Derjanlılar Derneği tarafından düzenlenecek 11. Derjan Yamadağ Yayla Şenlikleri 4. Temmuzda yapılacak ve Malatya’mıza ve tüm Derjanlı aşiretine hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu Başkan Nihat Öztürk, Şanahan’da Hacı Eryaman’a Misafir Oldu

 

 

REKLAM ALANI