enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

BAŞKAN KARADAĞ: ÇİFTÇİLER MAĞDUR EVLER BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ!

BAŞKAN KARADAĞ: ÇİFTÇİLER MAĞDUR EVLER BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ!
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2024 10:53
21
A+
A-
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Şanlıurfa’nın kırsal mahallelerinde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dedaş elektrik şirketinin ivedilikle elektrik kesintisi sorununu çözmesi gerektiğini söyleyen Karadağ yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Dün, Karaköprü ve diğer ilçelerimizdeki birçok kırsal mahalleye yetersiz enerji verildiği için birçok evin elektronik eşyaları yanmış ve zarar görmüştür. Sulama sezonu başladı, 4-5 saatlik elektrik kesintileri oluyor. Bu durum çiftçilerimizi büyük ölçüde etkiliyor.”dedi.

Karadağ, elektrik kesintilerinin çiftçileri borç içine soktuğunu ve köylerden ayrılmaya zorladığını belirterek: “Elektrik sorunu yüzünden çiftçiler çiftçiliği ve köyü terk ediyor. Bizler elektrik kesintilerinin çiftçiler üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak için ilgili kurumlarla görüşmeye devam ediyoruz. Fakat Dedaş çiftçilerimizi, vatandaşlarımızı daha da fazla mağdur etmemeli, sorunun kaynağını bulup elektrik kesintisi durumuna son verilmeli. Aksi takdirde Şanlıurfa’da maddi ve manevi birçok sorun ortaya çıkacak ve bu sorun Şanlıurfa’nın geleceğini etkileyecektir”dedi.

REKLAM ALANI