enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,3189
EURO
43,7332
ALTIN
4.114,91
BIST
9.403,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
14°C

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 9 suç örgütü çökertildi, 142 şüpheli yakalandı – Birlik Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 9 suç örgütü çökertildi, 142 şüpheli yakalandı – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
7 Nisan 2025 08:36
5
A+
A-

ANKARA-BHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19-27 Mart tarihleri arasında emniyet ve jandarma birimleri tarafından 9 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 142 şüpheli yakalanırken, bu kişilerin 86’sı tutuklandı.

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, jandarma ekipleri Kahramanmaraş’ta H.Ö., Adana’da B.P., Sakarya’da B.İ., Balıkesir’de K.C.Ş. ve Antalya’da M.K.’nin liderliğindeki suç örgütlerine yönelik operasyonlar düzenledi. Emniyet birimleri ise İstanbul’da B.G.’yi (yurt dışında tutuklu), Mersin’de M.K.’yi (yurt dışında firar), Kütahya’da Ç.M.’yi ve Balıkesir’de Y.U.’yu lider olarak belirledikleri suç örgütlerine operasyon gerçekleştirdi.

Yerlikaya, gerçekleştirilen operasyonlarda, elebaşıların da bulunduğu 142 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 86’sının tutuklandığını ve 19 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiğini belirtti. Diğer şüphelilerle ilgili işlemler ise devam etmekte.

Operasyonlar sırasında, 18 ruhsatsız tabanca, 21 ruhsatsız av tüfeği, bir AK-47 uzun namlulu silah, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve 2 hassas terazi ele geçirildiği de kaydedildi.

Yerlikaya, “Valilerimizi, operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve polisimizi tebrik ediyorum. Suçluların cezasız kalmaması için mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarımıza da hiç durmadan devam ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.



Kocaeli'de kaçak tütün operasyonu: 100 kilogram tütün ele geçirildi

Kocaeli’de kaçak tütün operasyonu: 100 kilogram tütün ele geçirildi

REKLAM ALANI