enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

MALATYA VALİLİĞİ İFTAR ŞEHİT AİLELERİ VE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASI

MALATYA VALİLİĞİ İFTAR ŞEHİT AİLELERİ VE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASI
REKLAM ALANI
3 Nisan 2024 20:52
25
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2.Ordu Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

İnönü Kışlasında düzenlenen iftar yemeğine Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın yanı sıra; 2.Ordu Komutanı Korg. Metin Tokel, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon KomutanıTümg. Tuncay Altuğ, 7.Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar programı öncesinde Vali Yazıcı; eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ile birlikte, masaları ziyaret ederek yemeğe katılan şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yakınları ile yakından ilgilenip bir süre sohbet etti.

Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından yapılan duanın ardından konuşan Vali Yazıcı; “Bu mübarek ramazan gününde 2. Ordumuz tarafından düzenlenen iftar programına hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemizde huzur barış ve refah içerisinde yaşıyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. En büyük ve en kıymetli varlıklarımız olan evlatlarımız bu ülke uğruna hayatlarını korkusuzca feda ederek bizlere eşlerini, evlatlarını ve ailelerini emanet ettiler. Bizler vatanımıza sahip çıktığımız gibi bu emanetlere de sahip çıkacağız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları başımızın tacıdır. Biliyoruz ki şehitler ölmez onlar diridir. İnancımıza göre şehitlik ve gazilik iki güzel mertebeden biridir. Burada iki güzel mertebeye mazhar olanların yakınlarıyla birlikte güzel bir iftar sofrasında beraber olmanın onurunu yaşıyoruz. Bu rahmet ayı vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından şehit aileleri ve gazilerimiz ile tek tek ilgilenen Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı; şehit aileleri, gazi ve yakınlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyerek programı sonlandırdı.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI