enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,6438
EURO
46,0183
ALTIN
4.236,47
BIST
9.392,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C

Nilüfer’de yol güvenliği için gece mesaisi

Nilüfer’de yol güvenliği için gece mesaisi
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2024 12:45
27
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ekipleri, yaya ve araçların güvenliği için kasis, yaya geçidi ve yol şerit çizgilerini gece mesaisi yaparak yeniliyor.

BURSA (İGFA) – Nilüfer Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro ekipleri, yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak amacıyla kapsamlı bir dizi çalışma başlattı. Öncelikli olarak okul önlerindeki yaya geçidi yenilemeleri ile başlayan çalışmalar kasis boyama ve yol şerit çizgi yenileme işlemleri ile devam etti.

Nilüfer'de yol güvenliği için gece mesaisi

Gece saatlerinde başlayan çalışmalara Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de katıldı. Başkan Şadi Özdemir’e Başkan Yardımcısı Şirin Biçer ve Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Şenal da eşlik etti. Altınşehir Rotary İlkokulu önünde yapılan uygulamayı, Başkan Şadi Özdemir, yerinde denetledi.

Nilüfer'de yol güvenliği için gece mesaisi

Özdemir, okul önündeki güvenlik önlemlerinin artırılmasının çocukların ve ailelerin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

REKLAM ALANI