enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Açık
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C

Çiftlikköy Belediyesi Sosyal Destek Doğan Ailelere Yönelik Hediyeler

Zeynep bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen Başkan Yele, “Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Dağ’ın dünyalar güzeli evladı Zeynep bebeğe ‘aramıza hoş geldin’ demek

Çiftlikköy Belediyesi Sosyal Destek Doğan Ailelere Yönelik Hediyeler
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2025 14:29
17
A+
A-

Çiftlikköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi kapsamında ilçede bebekleri yeni doğan ailelere yönelik hediye setlerinin takdimi sürüyor.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, bu kez Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Dağ’ın evini ziyaret ederek, Dağ ailesinin yeni ferdi Zeynep Dağ’a ‘hoşgeldin’ dedi. Başkan Yele, eşi Yeşim Yele, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Emel Kaya ile ekibinin de yer aldığı ziyarette neşeli anlar yaşandı.
Zeynep bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen Başkan Yele, “Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Dağ’ın dünyalar güzeli evladı Zeynep bebeğe ‘aramıza hoş geldin’ demek için meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel bir ziyaret gerçekleştirdik. Hoşgeldin Bebek setimizi de hediye ettik. Zeynep bebeğimize sağlıkla, neşeyle, mutlulukla geçecek uzun bir ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah” ifadelerini kullandı.
Çiftlikköy’de ‘Hoşgeldin Bebek’ Projesi kapsamında her ay onlarca aileyi ziyaret edilerek yeni doğan setleri hediye ediliyor. Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Emel Kaya, 2025 yılında toplam 154 bebek setini ailelerle buluşturduklarını ifade ederek, Ocak ayının 29 bebek seti ile en fazla yeni doğan seti verilen ay olarak gerçekleştiğini dile getirdi.

REKLAM ALANI