enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,6817
EURO
39,9262
ALTIN
3.527,77
BIST
10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
20°C
İstanbul
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
8°C
Salı Az Bulutlu
7°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
10°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C

CAP’tan radyo atılımı

CAP’tan radyo atılımı
REKLAM ALANI
12.08.2024
11
A+
A-

Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Başkanı Ahmet Sevim, partinin medyada daha etkin bir şekilde yer almak ve topluma gerçekleri aktarmak amacıyla önemli bir adım attıklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP), 15 Agustos 2024 tarihi itibarıyla 95.90 MHz frekansında yayın yapan Radyo Gerçek, CAP bünyesine katılacak.

CAP Genel Başkanı  Ahmet Sevim, radyo satın alma girişiminin partinin iletişim stratejileri açısından kritik bir adım olduğunu vurguladı. Sevim, amaçlarının Radyo Gerçek aracılığıyla geniş kitlelere ulaşmak ve partimizin politikalarını, değerlerini ve hedeflerini doğrudan insanlara aktarmak olduğunu belirterek, “15 Ağustos 2024 itibarıyla başlayacak olan bu yeni dönemde, Radyo Gerçek’in içerikleri CAP’nin vizyonu ve misyonu doğrultusunda şekillenecek. Sevim, “Radyo Gerçek, toplumun farklı kesimlerine hitap edecek şekilde programlar sunacak ve dinleyicilere tarafsız ve doğru bilgilendirme yapmayı hedefleyecektir” şeklinde konuştu.

Parti olarak büyüdüklerini ve medya alanında daha büyük hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Sevim, bu hedeflerin arasında bir televizyon kanalı kurma planlarının da yer aldığını belirtti. “Gelecekte, televizyon kanalı açarak daha geniş kitlelere ulaşmayı ve sesimizi daha güçlü bir şekilde duyurmayı amaçlıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI