enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
32°C
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C

Karataş: Afkoop Kooperatifini Kuracağız

Karataş: Afkoop Kooperatifini Kuracağız
REKLAM ALANI
24 Mart 2024 11:54
18
A+
A-

AFKOOP projesini açıklayan Karataş; “Bu şehrin insanları yoksullukla, işsizlikle mücadele ederken biz onlara daha fazla sahip çıkacağız. 

Şehrimizde ev sahibi olmayanları ev sahibi yapacağız, iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız. 

Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen, bizlere katkı vermek isteyen herkese yol açacağız, onların yanında olacağız ve insanlarımıza belediye hizmetlerini daha fazla ve daha uygun fiyatlarla götürmek için de üzerimize düşeni yapacağız. 

Projelerimiz içerisinde yer alan ve belediye ukdesinde kuracağımız AFKOOP Kooperatifi ile evi olmayan dar gelirli aileler ev sahibi olacak. 

Evi olmayan herkes bu kooperatife başvuru yapabilecek. Kira öder gibi belediyemiz güvencesiyle ev sahibi olunabilecek. 

Yüksek kira ödeyen vatandaşlarımızı da bu sayede bu yükten kurtarmış olacağız. 

Bizim açıkladığımız bu proje, Milli Görüş Belediyeciliğinin insanca yaşamı öncelediğinin ve insanın hakkını koruyan bir belediyecilik anlayışı olduğunun ispatıdır.” ifadelerini kullandı.

Şehrimiz ve vatandaşlarımız için mesai mefhumu gözetmeden çalışacağını ve onlara sahip çıkacağını söyleyen Karataş; ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesiyle bu kadim kente hizmet edeceğiz.

Bize verilecek emaneti onurla ve gururla taşıyacağız. Şehrimizi, her türlü istismardan koruyacak, insanlarımızın özgürlüklerine, insanlarımızın haklarının yanında onlar için mücadele edeceğiz. 

Sosyal politikalarımızla toplumumuzun yaşadığı sorunlara karşı adeta bir sigorta görevi göreceğiz’’ dedi.

#Karataş #AFKOOP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Projeler #SosyalPolitika #MilliGörüş #İnsancaYaşam

REKLAM ALANI