enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,7253
EURO
45,6895
ALTIN
4.304,80
BIST
9.203,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
32°C

İTÜ Elektrikli Araç Takımı’na ‘Estasyon’ destek

İTÜ Elektrikli Araç Takımı’na ‘Estasyon’ destek
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2025 16:59
6
A+
A-

Bor Holding bünyesinde faaliyet gösteren elektrikli araç şarj ağı işletmecisi Estasyon, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrikli Araç Takımı’na (ITUEV) sponsor olarak yerli mühendislik çözümlerine ve sürdürülebilir ulaşım teknolojilerine katkı sağladı.

İSTANBUL (İGFA) – Estasyon Proje ve İş Geliştirme Direktörü Nuri Karadeniz, Bor Holding Pazarlama ekibi ile birlikte, ITUEV’in 10. yılı kapsamında düzenlenen “10. Yıl Araç Tanıtım Etkinliği ve Ödül Töreni”ne katılarak ITUEV’e destek verdi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, üniversite-sanayi iş birliğini yansıtan güçlü bir buluşma oldu.

Etkinlikte, ITUEV Takımı’nın bugüne kadarki başarı hikayesi katılımcılarla paylaşılırken, takımın yerli ve özgün tasarımlı elektrikli araçları “Full Charge” ve “Cereyan” da ilk kez geniş katılımla tanıtıldı.

Estasyon tarafından desteklenen İTÜ Elektrikli Araç Takımı, yerli elektrikli araç teknolojilerinin geliştirilmesinde öncü bir rol üstleniyor. Estasyon’un bu sponsorluk desteği, teknik eğitimin uygulamalı projelerle pekiştirilmesine ve genç mühendislerin sektöre hazırlanmasına katkı sağlıyor.

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Estasyon’un sponsorluk desteği dolayısıyla, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Mandal, Estasyon Ekibi’ne bir teşekkür plaketi takdim etti.

REKLAM ALANI