enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
27°C

Antalya’da ‘Paşanın Sultanları’ lige iddialı hazırlanıyor

Antalya’da ‘Paşanın Sultanları’ lige iddialı hazırlanıyor
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2025 14:19
16
A+
A-

Antalya’da Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bu sezon mücadele edeceği Arabica Coffee House Voleybol 1’inci Ligi’ne günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

ANTALYA (İGFA) – Antalya Muratpaşa’da deneyimli antrenör Inessa Korkmaz yönetimindeki takım, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda yoğun tempoda sürdürüyor.

Sezonun ilk karşılaşmasında 4 Ekim’de PTT’yi konuk edecek Muratpaşa, güçlü rakibi karşısında sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Antalya'da 'Paşanın Sultanları' lige iddialı hazırlanıyor

Antrenör Korkmaz, “İlk maçımız PTT ile gerçekleşecek. Rakibimiz güçlü, zamanımız ise kısıtlı. Bu yüzden yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz” dedi. Takımda Eczacıbaşı ve Türk Hava Yolları’ndan transfer edilen oyuncuların da bulunduğunu kaydeden Korkmaz, “Başarılı bir kadro kurduk. Hedefimiz genç sporcularımıza tecrübe kazandırarak iyi bir performans sergilemek” diye konuştu.

Takımın ikinci sezonunu yaşayan oyunculardan Selvi Alpaslan ise, “Genç bir takımız. Zorlayıcı bir süreç olacak ama başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI