enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Kars Milletvekili Çalkın, çocuklara karşı şiddet ve istismarı Araştırma Komisyonun toplantısına katıldı – Birlik Haber Ajansı

Kars Milletvekili Çalkın, çocuklara karşı şiddet ve istismarı Araştırma Komisyonun toplantısına katıldı – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
14 Şubat 2025 23:20
10
A+
A-

KARS-BHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çocuklara yönelik şiddet ve istismarın önlenmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Çocuklara Karşı Şiddet ve İstismarı Araştırma Komisyonu’nun 7. toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, komisyon üyesi Kars Milletvekili Adem Çalkın da katıldı. Çalkın, toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü yetkililerinin sunumlarını dinlediklerini belirtti. Sunumlarda, çocukların şiddet, ihmal ve istismardan korunmasına yönelik yürütülen çalışmaların detaylandırıldığı ifade edildi.

Ayrıca, çocukların çevrim içi güvenliği konusunda alınması gereken önlemler de toplantının önemli gündem maddelerinden biri oldu. Dijital dünyada çocukların güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, önleyici tedbirler ve farkındalık artırıcı eğitimler üzerine öneriler masaya yatırıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Adem Çalkın, komisyon toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çocukların güvenliği için her alanda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Resim

Resim

REKLAM ALANI