enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C

Muratpaşa’da Güneydoğu Anadolu Gecesi

Muratpaşa’da Güneydoğu Anadolu Gecesi
REKLAM ALANI
13 Eylül 2025 18:09
15
A+
A-

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin 9’uncusunu düzenlediği Yöreler Renkler Festivali, Güneydoğu Anadolu Gecesi ile devam etti.

ANTALYA (İGFA) – 73 hemşeri, kültür ve dayanışma derneğinin katkısıyla süren festivalin bu özel gecesi, Baynuri konseriyle başladı. Muratpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin ardından İhsan Güvercin ve Canan Kavut sahne aldı. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda müziğin ritmine kapılanlar halaylar eşliğinde coşku dolu anlar yaşadı. Gece, Baran ile Eyvan Gecesi programıyla sürdü. Finalde sıra gecelerinin usta ismi Zekeriya Ünlü ve ekibi sahne alırken kent sakinleri de türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Meydanda dernekler tarafından yoğrulan çiğköfteler de katılımcılara ikram edildi.

Muratpaşa’da Güneydoğu Anadolu Gecesi

Festival ziyaretçilerinden Gözde Altınbaş, “Yöresel şovlar, lezzetler ve etkinlikler harika. Her şey çok güzel” dedi ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a organizasyon için teşekkür etti.

Bir diğer katılımcı Gamze Tekşen ise “Festival adı gibi renkli. Tüm yörelerin renklerini burada buluyoruz” diye konuştu. Dernek stantlarındaki ürünleri denediğini belirten Tekşen, en çok yaprak sarmasını beğendiğini, ayrıca organik tereyağı ve doğal sabun aldığını söyledi.

Muratpaşa’da Güneydoğu Anadolu Gecesi

REKLAM ALANI