enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Menteş Afyonkarahisar Halkını ‘Sevgi Yürüyüşüne’ Davet Etti

Menteş Afyonkarahisar Halkını ‘Sevgi Yürüyüşüne’ Davet Etti
REKLAM ALANI
29 Mart 2024 13:54
15
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, seçim propaganda çalışmalarımızın sonuna yaklaştığımız 30 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da Ordu Bulvarı bitimindeki eski Stadyum Kavşağında başlayacak ve Anbaryolu üzerinden Yeşilyol ve Kurtuluş Caddesi ile Zafer Meydanında son bulacak. 

Sevgi yürüyüşümüze tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle bir arada olmayı umut ediyoruz” dedi. 

“31 Mart’taki seçim, hedeflerimizin son kilidi konumundadır”

“31 Mart’taki seçim, hedeflerimizin kilidi konumundadır” diyen Menteş mesajında, “Milletimiz 31 Mart seçimlerinde bu kilidin anahtarını da açarak Afyonkarahisar’ın yeni ufuklara kavuşmasına vesile olacaktır. 

Son söz ve son karar artık aziz milletimizindir. İnşallah milletimiz tercihini yine AK Parti’den yana kullanarak adaylarımızı ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize layık görecektir. 

Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi seçilecek kadrolarımız, mevcut hizmetleri devam ettirerek halkımızın sorun ve taleplerine gerekli çözümleri üretecektir” ifadelerine yer verdi. 

Sevgi yürüyüşüne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak. 

#AKParti #Afyonkarahisar #SevgiYürüyüşü #SeçimHazırlıkları #Hedefler #BirlikveBeraberlik

REKLAM ALANI