Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, Başkent’teki VatanSeverleri ve sivil toplum kuruluşlarını aynı sofrada buluşturdu.
Vatan Severler Partisi Tam Kadro Katıldı.
programının en dikkat çeken konukları arasında Vatan Severler Partisi kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser programa yer aldı. Programa davetli olan Vatan Severler Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Eyyüp Özbek ve partinin yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milli birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği masada, partililer Vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Protokolde Yoğun Katılım.
Erzurumluların ev sahipliği yaptığı bu anlamlı buluşmaya, bölgenin güçlü STK temsilcileri de destek verdi. Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ergüder Şimdi, beraberindeki heyetle birlikte katılım sağlayarak komşu illerin dayanışma sergilediği güzel bir tablo oluşturdu.
Programda ayrıca Ankara bürokrasisinden isimler, yerel yönetim temsilcileri ve çok sayıda davetli hazır bulundu
Dualar Birlik ve Beraberlik İçin Edildi
Ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçların ardından kısa bir konuşma yapan yetkililer, Ramazan ayının birleştirici gücüne vurgu yaptı. Samimi bir atmosferde geçen programda, Erzurum yöresine ait ikramlar sunulurken, konuklar uzun süre sohbet etme imkanı buldu
CanMedya
Haber Sibel Demirdis