enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
13°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C

İzmir Bornova’da 19 Mayıs coşkusu heyecanı

İzmir Bornova’da 19 Mayıs coşkusu heyecanı
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2025 09:39
23
A+
A-

İzmir’de Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 13-16 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Gençlik Festivali ile kutlayacak.

İZMİR (İGFA) – Spor, sağlık ve müzik dolu etkinliklerin yer alacağı festivalin finalinde, kortej yürüyüşünün ardından Grup Seksendört Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak. Başkan Ömer Eşki, tüm gençleri ve Bornovalıları bu coşkulu kutlamaya davet etti.

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl 13-16 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenleyeceği Gençlik Festivali ile büyük bir coşku ve katılımla kutlamaya hazırlanıyor. Gençlerin ruhuna, enerjisine ve üretkenliğine hitap eden etkinlikler dört gün boyunca Bornova’nın simgesi haline gelen Küçükpark Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Festivalin final gecesinde sahne alacak olan Grup Seksendört, sevilen şarkılarıyla gençleri Bornova’da müzikle buluşturacak. Konser öncesi Küçükpark’tan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek büyük kortej yürüyüşü, gençliğin dinamizmini tüm ilçeye yayacak.

İzmir Bornova’da 19 Mayıs coşkusu heyecanı

BAŞKAN EŞKİ’DEN COŞKUYA DAVET

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, hazırlıkları süren festivalle ilgili olarak “19 Mayıs, sadece bir bayram değil, bir özgürlük ve bağımsızlık manifestosudur. Biz de bu ruhu, gençlerimizin enerjisiyle buluşturmak için dopdolu bir festival hazırladık. Bir öğrenci kenti olan Bornova’mızda hem eğlenceli hem de sağlıklı bir programla gençlik bayramını doyasıya kutlayacağız. Tüm gençleri, aileleri ve Bornovalıları etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI