enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,4370
EURO
45,4644
ALTIN
4.367,04
BIST
9.173,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C

İzmir Güzelbahçe’de ilk düğün yapıldı

İzmir Güzelbahçe’de ilk düğün yapıldı
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2024 06:45
17
A+
A-

İzmir’de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçimde vaatlerinden birisi olan ‘Yelki Düğün Salonu’ projesini tamamladı.

İZMİR (İGFA) – Güzelbahçe Beeldiyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla tamamladığı Yelki Düğün Salonu’nda ilk düğün yapıldı.

İzmir Güzelbahçe'de ilk düğün yapıldı

CHP İlçe Başkanı Devrim Seyrek ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı düğünde konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay,  seçim zamanı Yelkili vatandaşlarla buluştuklarında kendilerinden bu yönde talepleri olduğunu anımsatarak, “Malum ekonomik şartlar özellikle düğün yapacaklar için çok zorlayıcı oluyor. Güzelbahçe bu yönde düğün salonlarıyla da talep gören bir yer ama orta halli vatandaşlar için yüksek meblağları ödemek zor. Biz de meclis üyelerimizle seçim sürecinde bu projemizi kitapçığımıza koymuştuk. ‘Düğün Salonu ve Halı Saha Projesi’ olarak geçiyor asıl projemiz. Ama düğün salonu daha elzem olduğu için ilk önce düğün salonundan başladık. Bu yaz Yelki düğün salonunda düğün yapacağız sözümüzü vermiştik. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık ve bitirdik. İlk düğünümüz, evladımız Aliberk Ateş Işık’ın sünnet düğünüyle başladı. Arktık halkımız çok uyguna düğünlerini burada yapabilecekler. Söz verdik, yaptık. Tüm projelerimizi de söz verdiğimiz gibi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

700 kişi kapasiteli olan Yelki Düğün Salonu, 200 araç kapasiteli bir otopark, gelin damat odası, idari bina, mutfak ve tuvaletlerden oluşuyor.

İzmir Güzelbahçe'de ilk düğün yapıldı

REKLAM ALANI