enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,6383
EURO
46,0177
ALTIN
4.239,90
BIST
9.391,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C

Edirne’de babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat?

Edirne’de babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat?
REKLAM ALANI
22 Eylül 2024 16:15
21
A+
A-

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde önceki akşam kayıp ihbarında bulunulan Şerif Yalçın’ın cesedi, dere yatağında 4 parçaya ayrılmış halde bulundu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirne’de 58 yaşındaki Şerif Yalçın’ın kayıp ihbarı ile başlayan süreç, vahşi bir cinayetin ortaya çıkmasıyla sonuçlandı.

Oğlu Canberk Yalçın tarafından jandarmaya yapılan kayıp ihbarının ardından başlayan arama çalışmaları, Şerif Yalçın’ın 4 parçaya ayrılmış cesedinin dere yatağında bulunmasıyla sona erdi.

Oğul Canberk, çelişkili ifadeleri sonrasında babasını öldürdüğünü ve cesedini parçalayıp dereye attığını itiraf etti.

Hatırlanacağı gibi Canberk Yalçın, Kayıp başvurusu sırasında verdiği  ifadesinde babasının evde olmadığını belirterek köy ve çevresinde arama çalışmalarına katılmıştı. Jandarma ekipleri, Canberk Yalçın’ın şüpheli hareketleri ve çelişkili ifadeleri üzerine derinlemesine bir sorgu başlattı. Yapılan sorguda Yalçın, babasını tabanca ile öldürdüğünü ve baltayla parçalayıp cesedini dere yatağına attığını itiraf etti.

Canberk Yalçın, cinayeti işleme nedeninin  ise, babasının başka bir kadınla evlenme planları ve köydeki 6 dönüm tarlanın mirasının bölünmesi korkusu olarak ortaya çıktı.

Babasını öldüren Canberk Yalçın’ın, babasının kanlı elbiselerini evde yakmaya çalıştığı da belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Canberk Yalçın adliyeye sevk edildi.

REKLAM ALANI