enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2682
EURO
37,2528
ALTIN
3.009,23
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Giresun’da yaz etkinlikleri eğlendiriyor

Giresun’da yaz etkinlikleri eğlendiriyor
REKLAM ALANI
04.08.2024
3
A+
A-

Giresun Belediyesi’nin, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği yaz etkinlikleri dolu dolu geçti.

GİRESUN (İGFA) – Giresun Belediyesi’nin, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği yaz etkinliklerinde büyük coşku yaşandı.

Giresun Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yaş grubuna hitap eden yaz etkinlikleri Botanik Park, Plajlar Bölgesi ve Atatürk Meydanı’nda gösterime sunuldu.

Halkın etkinliklere katılımı ise üst düzeyde yaşanırken, katılımcılar büyük bir keyifle etkinlikleri takip etti.

Giresun Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, etkinliklerin başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtilerek: “Bu yaz şehir halkımızın sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağladık. Etkinliklerimiz sayesinde hem gençler hem de yetişkinler keyifli vakit geçirdi. Giresun her şeyin en iyisine layıktır” denildi.

Diğer yandan, yaz etkinlikleri sanatseverlerden olumlu geri dönüşler aldı. Etkinlikleri takip eden katılımcılar, bu tür etkinliklerin şehirdeki sosyal bağları güçlendirdiğini ve yaz mevsimini daha keyifli hale getirdiğini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.