enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Şahiner, Türk Mühendisler Derneği Çalıştayına Katıldı

Şahiner, Türk Mühendisler Derneği Çalıştayına Katıldı
REKLAM ALANI
4 Haziran 2024 08:53
18
A+
A-

Türk Mühendisler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi İnşaat Mühendisi Tolga Şahiner, Ankara’da düzenlenen Türk Mühendisler Derneği Çalıştayına katıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Türk Mühendisler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi İnşaat Mühendisi Tolga Şahiner şu bilgilere yer verdi.

‘’Türk Mühendisler Derneği olarak düzenlediğimiz “Türkiye Yüzyılında Mühendisler: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu çalıştayımız başarıyla gerçekleştirilmiştir. 

Bu önemli etkinlikte, mühendislik mesleğinin hak ettiği değeri kazanması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için kapsamlı tartışmalar ve çözüm önerileri sunuldu. 

Kamu mühendislerinin haklarının iyileştirilmesi, teknik sorumluluk tazminatı, ek gösterge artışı, deneyime dayalı ödüllendirme, üniversitelerde kontenjanların azaltılması ile özel sektördeki çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve yeşil pasaport verilmesi gibi konular ele alındı.

Etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurul Üyesi Dr. Osman Coşkun, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Demirci, Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ahmet Kırmızı, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, OSTİM Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Kıvrak ve Akgün Teknoloji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Hamdi Atalay’a değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Ayrıca, katılımları ile etkinliğimize destek sağlayan Türkgün Gazetesi Yazarı ve MHP MYK Üyesi Oğuz Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer Çelik, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı M. Nurullah Albayrak, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erdem, EMO Ankara Şube Başkanı Cevdet Aslan, Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği Başkan Yardımcısı Aykut Açıkgöz, Türk Ziraat Yüksek Mühendisler Birliği Başkanı Mehmet Ali Ünal, Sürdürülebilir Çevre ve İklim Araştırmaları Derneği Başkanı Vahit Özdemir’e teşekkür ederiz.

Çalıştayımıza katılan değerli konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliğimizi destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Mühendislerin sorunlarına çözüm bulmak ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla çıktığımız bu yolda, sizlerin katkılarıyla önemli adımlar atmaya devam edeceğiz.

Katılımınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyor, mühendislik mesleğinin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz’’ dedi.

REKLAM ALANI