enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
11°C
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
12°C
Pazar Çok Bulutlu
15°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Çok Bulutlu
15°C

Bakırköy’de geleneksel koşu yapıldı

Bakırköy’de geleneksel koşu yapıldı
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2024 06:45
21
A+
A-

Geleneksel Bakırköy Belediye Başkanlığı koşusu Veliefendi Hipodromu’nda yapıldı. 38. kez koşulan yarışa yarışseverler yoğun ilgi gösterdi.

İSTANBUL (İGFA) – Geleneksel Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu, dün akşam Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. 38. kez koşulan yarışı Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğluile birlikte Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran izledi.

Çok yayıdayarışseverin de izlediği koşuyu, jokeyliğini Ayhan Kuru’nun yaptığı “Berkenin Kızı” isimli at kazandı. Yarışın ikincisi ise “Topaz Grıl” oldu. Yarışı şeref tribününden takip eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, yarış sonrası düzenlenen ödül törenin de kazanan atın sahibi Elçin Doğan Kuru’ya kupayı takdim etti.

Bakırköy'de geleneksel koşu yapıldı

Belediye Başkanı Ovalıoğlu, yarış sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Geleneksel hale gelen bu yarışımız, Bakırköy’ümüzün spor ve kültür hayatına renk katmaya devam ediyor. Tüm katılımcıları tebrik ediyor, özellikle bu yılın galibi Berkenin Kızı’nı ve sahibi Elçin Doğan Kuru’yu kutluyorum. At ve binicilik, Türk kültüründe çok özel bir yere sahiptir. Atalarımızdan miras kalan bu gelenek, tarihimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan yolculuğumuzda at, her zaman yanımızda olmuştur.”
 

REKLAM ALANI