enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
13°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
15°C

Çayırova’da 7/24 hizmete gençlerden tam not

Çayırova’da 7/24 hizmete gençlerden tam not
REKLAM ALANI
12 Haziran 2025 11:20
10
A+
A-

Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı iki kütüphane, YKS öncesinde Çayırovalı gençlere 7/24 esasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Sınava hazırlanan öğrenciler ise kütüphanelerin 7 gün 24 saat açık olmasından dolayı oldukça memnun.

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı ve açıldığı günden bu yana sadece Çayırovalı öğrencilerin değil bölgedeki kitapseverlerin ve sınava hazırlanan gençlerin de uğrak noktası olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve ve Akse Kitap Kahve, yaklaşan YKS öncesinde gençlere 7 gün 24 saat esasıyla hizmet vermeyi sürdürüyor.

Sınava hazırlanan öğrenciler, kütüphanelerin ferah, güzel ve sessiz ortamları ile geniş kaynak imkanıyla rahat bir şekilde son hazırlıklarını gerçekleştiriyorlar.

YKS’ye kısa bir süre kala hazırlıklarına Çayırova Belediyesi’nin kitap kahvelerinde devam eden gençler, kendilerine sunulan bu imkandan dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI