enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Açık
20°C

Başkan Karasu, Filistin’deki Katliamlara Karşı Sessiz Kalınmaması Çağrısında Bulundu.!

Başkan Karasu, Filistin’deki Katliamlara Karşı Sessiz Kalınmaması Çağrısında Bulundu.!
REKLAM ALANI
28 Mayıs 2024 10:55
19
A+
A-

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Gazze ve Refah’ta devam eden katliamlara dikkat çekerek, dünya toplumlarını bu insanlık dışı eylemlere karşı ses çıkarmaya çağırdı. Karasu, uluslararası toplumun, özellikle de İslam ülkelerinin, Filistin’deki zulümlere sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı.

Başkan Karasu açıklamasında, “Dünya tarihinde böyle uzun süren, canlı canlı izlenen bir soykırım olmamıştır. Gazze ve Refah’ta masum insanlar, çocuklar, kadınlar kundakta iken veya çadırlarında yatarken bombalanmaktadır. Bu, insanlık adına yapılabilecek zulümlerin zirvesidir ve dünya tarihine kara bir leke olarak geçecektir,” dedi.

Karasu, dünya liderlerine ve uluslararası kuruluşlara seslenerek, “Bu vahşi saldırıları sessizce izleyen herkes, bu katliamın ortağıdır. İncirlik ve Kürecik gibi stratejik üslerin derhal kapatılması, Türkiye’nin bu vahşete ortak olmadığını gösterir. Artık, İslam ülkeleri dahil tüm uluslar, Filistin halkına yönelik desteğini artırmalı ve somut adımlar atmalıdır,” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Karasu, Filistin’e yapılan desteklerin “Siyasal İslamcı” etiketiyle yargılanamayacak kadar önemli bir insanlık meselesi olduğunu belirtti ve “Bu, siyasi bir mesele değil, ahlaki bir zorunluluktur. İsrail’in faşist ve terörist eylemlerine karşı çıkmak, insanlık onurunu korumak için gereklidir,” ifadelerini kullandı.

Volkan Karasu, tüm dünya vatandaşlarını Filistin halkıyla dayanışma göstermeye davet etti ve “Bu katliamlara karşı çıkmak, insanlık onuruna yapılmış bir borçtur. İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm uluslar, halklarının mukavemetini göstermeli ve gereken adımları atmalıdır,” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI