enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bursa’da Tophane Surları’ndaki o görüntüye gözaltı!

Bursa’da Tophane Surları’ndaki o görüntüye gözaltı!
REKLAM ALANI
24 Eylül 2024 12:45
70
A+
A-

Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Tophane Surları’nda çekildiği belirlenen ve sosyal medyada gündem olan müstehcen görüntülerle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın 2700 yıllık Tophane surlarında 20 Eylül Cuma günü sosyal medyada paylaşılan bir çiftin müstehcen görüntüleri üzerine Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

50 güvenlik kamerasından elde edilen kayıtları inceleyen polis, görüntülerdeki kişilerin M.T. (27) ve H.K (31) olduğunu belirledi. Yapılan araştırmalarda ikametleri tespit edilen şüpheliler Yıldırım ilçesindeki farklı mahallelerde yakalanıp gözaltına alındı.

M.T. ve H.K. hakkında “müstehcenlik” suçundan adli tahkikat yapıldı.

Görüntüleri kaydedip sosyal medyaya atan kişiyi yakalamak için de çalışma başlatan ekipler, görüntüleri çeken kişinin Z.F. (31) olduğunu tespit edildi. Hakkında “suçu bildirmemek ve müstehcen görüntüleri yayınlamak” suçuyla gözaltına alındı.

Z.F’nin emniyetteki ifadesinde, “Görüntüyü çektikten sonra işte olduğum için vaktim yoktu, polise başvuruda bulunamadım. O yüzden sosyal medya hesaplarına attım.” dediği öğrenildi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Z.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

REKLAM ALANI