enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
24°C
İstanbul
24°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Çok Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Engelliler Haftası’nda gönüllerince eğlendiler

Engelliler Haftası’nda gönüllerince eğlendiler
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2025 16:39
13
A+
A-

Balıkesir’de Ayvalık Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Cunda (Alibey) Adası Atatürk Koruluğu’nda özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

BALIKESİR (İGFA) – Balıkesir’de Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği programda özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Etkinliğe, Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği, Özel Ayvalık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Zeytin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden çok sayıda engelli birey ve aileleri katılım gösterdi.

Engelliler Haftası’nda gönüllerince eğlendiler

Özel öğrencilerin sahnelediği gösteriler, katılımcılardan büyük beğeni toplarken; renkli ve coşkulu anlar yaşandı. Gün boyunca süren etkinliklerde sahne alan özel bireyler, alkışlarla desteklendi ve unutulmaz bir gün geçirdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “En önemli görevimiz, özel hemşehrilerimizin günlük hayata dahil olmalarını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmaktır. Yıl boyunca düzenlediğimiz kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle bu hedefi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Onların yüzünü güldürmek için ne yapsak az. Biz onların bir gün değil, her gün yanındayız” diye konuştu.

Engelliler Haftası’nda gönüllerince eğlendiler

Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen bu özel buluşma, toplumsal farkındalık yaratmanın yanı sıra, özel bireylerin sosyal yaşama daha aktif katılımını desteklemeyi amaçladı.

REKLAM ALANI