enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Çok Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kocaeli’de Yaşlılar Günü’ne özel kutlama

Kocaeli’de Yaşlılar Günü’ne özel kutlama
REKLAM ALANI
3 Ekim 2025 12:19
8
A+
A-

Kocaeli’de 65 yaş ve üzeri vatandaşların ikinci evi haline gelen Saygınlar Kulübü’nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ne özel kutlama yapıldı. Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel çocukları, kulüp üyelerine elleriyle yaptığı kekleri ikram etti.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Saygınlar Kulübü’nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ne özel bir program düzenlendi. Kulüp üyeleri, 4 takım kurarak isim şehir yarışması oynadı. Çocukluk yıllarının vazgeçilmez oyunu olan isim-şehir etkinliğinde heyecanını gizleyemeyen kulüp üyeleri, yıllar öncesine giderek unutulmaz bir gün yaşadı. “Eski Dostlar”, “Hafıza Sandığı”, “Çınarlar” ve “Anı Bahçesi” isimli 4 takımda 16 kişi yarıştı.

HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Kendilerine verilen harflerden isim, şehir, hayvan, eşya ve ülke isimlerini bulmaya çalışırken heyecanlanan ve çocukluğuna dönen kulüp üyeleri, gönüllerince eğlendi. En yüksek puanı almak için kıyasıya yarışan takımların heyecanına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Bahar Demirhan da ortak oldu. Yarışmanın kazananı ise en yüksek puanı alan “Anı Bahçesi” oldu.

Bahar Demirhan, etkinlik sonrası Saygınlar Kulübü üyelerine sürpriz yaptı. Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi üyelerinin elleriyle yaptığı kekler, üyelere ikram edildi. Çocukların yaptığı kekleri görünce gözleri dolan kulüp üyeleri, Gonca’nın çocuklarına teşekkür etti. Kendileri için hazırlanan kekleri çok beğenen Saygınlar Kulübü üyeleri, bu sürprize çok sevindi.

Kocaeli'de Yaşlılar Günü’ne özel kutlama

“İYİ Kİ VARSINIZ, SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Bahar Demirhan, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel çocuklarımız sizler için kek yapmak istedi. Biz de yaptıkları kekleri bizzat onların getirmesini istedik. Bugün de kendi elleriyle sizlere ikram ettiler. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyoruz.” ifadelerini kullandı.

Lokomotif Çocuk Köyü sakinlerinin de 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde ziyaret ettiği Saygınlar Kulübü üyelerinin keyfi yerindeydi. Kuşaklar arası etkinlik kapsamında Saygınlar Kulübü’ndeki büyüklerinin elini öpmeye gelen çocuklar, çanta boyama etkinliği yaptı ve çeşitli oyunlar oynadı. Gün sonunda ise Saygınlar Kulübü üyeleri ve misafirlerin keyifli vakit geçirmesi için Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

REKLAM ALANI