enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
11°C
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C

Sinemalarda bu hafta 11 film izleyiciyle buluşuyor – Birlik Haber Ajansı

Sinemalarda bu hafta 11 film izleyiciyle buluşuyor – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
23 Ekim 2025 14:04
9
A+
A-

ANKARA-BHA

Bu hafta vizyona girecek filmler, her yaştan izleyiciye hitap ediyor; romantik komediler, dramatik hikayeler, aksiyon ve korku yapımları ile animasyonlar sinemaseverleri salonlara çağırıyor. Ayrıca bazı klasik ve sevilen filmler yeniden gösterime girerken, yerli yapımların ağırlığı da dikkat çekiyor.

Gelin Takımı 2 – Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı film, romantik komedi meraklılarını salonlara çekmeye aday. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği yapım, bekarlığa veda partisi için toplanan bir kız grubunun başından geçenleri konu alıyor.

Öğretmen 2 – Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska’nın yaptığı film, koyu Fenerbahçe taraftarı bir öğretmenin Trabzon’a uyum sürecini ve Fındıkdikenler ile Mısırekenler aileleri arasındaki rekabeti anlatıyor. Başrollerde Önder Açıkbaş, Öykü Çelik ve Asuman Dabak yer alıyor.


Görünmeyen Emeğin Kadın Yüzleri: “Toprağın Kadınları” AKSM’de

Görünmeyen Emeğin Kadın Yüzleri: “Toprağın Kadınları” AKSM’de

İçeriği Görüntüle

Derun – Müge Uğurlar’ın yönettiği film, Mesnevi’den esinlenen dramatik bir hikaye sunuyor. Hatice Aslan, Furkan Andıç ve Güven Kıraç başrollerde. Film, kendini insandan soyutlamış bir kadının gençlik aşkı ve hayal kırıklıklarıyla yüzleşmesini işliyor.

Pişmanım Ama – Colleen Hoover’ın çok satan romanından uyarlanan ABD yapımı film, bir ailenin yaşadığı trajedinin ardından sevgi ve bağlarını yeniden keşfetmesini konu alıyor. Allison Williams ve Dave Franco başrollerde, Josh Boone yönetmen koltuğunda.

Yapay Zeka – Yann Gozlan’ın Belçika-Fransa ortak yapımı filmi, yazım sürecinde yapay zekadan yardım alan bir yazarın hikayesini anlatıyor.

Springsteen: Hiçlikten Kurtar Beni – Scott Cooper’ın biyografi türündeki filmi, Bruce Springsteen’in 1982 tarihli Nebraska albümünün yaratım sürecine odaklanıyor. Jeremy Allen White ve Stephen Graham rol alıyor.

Yeniden vizyona girenler – 2003 yapımı Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti, Faruk Aksoy’un Fetih 1453 ve Muhammed Genç’in korku filmi Zifr-i Cin Azap bu hafta izleyiciyle buluşuyor.

Animasyonlar – Benoit Daffis ve Jean-Christian Tassy’nin Evcil Hayvanlar Yolda, hayvan haydutların tren soygunu macerasını anlatıyor. İtalya yapımı Kutup Köpekleri 3 ise Otto’nun fantastik dünyadaki serüvenine odaklanıyor.

REKLAM ALANI
MirayHaber