enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Karşılaşmanın tek golünün sahibi Kerem Aktürkoğlu Maçı Degerlendirdi

Karşılaşmanın tek golünün sahibi Kerem Aktürkoğlu Maçı Degerlendirdi
REKLAM ALANI

Fenerbahçe Futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Archie Brown ve Jayden Oosterwolde, VfB Stuttgart’ı 1-0 mağlup ettiğimiz UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptılar.

Kerem Aktürkoğlu: Taraftarımız o desteği hissettirdiği zaman biz de farklı oynuyoruz. Bugün de müthiş bir atmosfer vardı

Karşılaşmanın tek golünün sahibi Kerem Aktürkoğlu, “Geçen maç da söylemiştim, önemli olan kazanmak, galibiyet almak. Taraftarımızın ayaklarına, yüreklerine, ağızlarına sağlık. Biz de sahada en iyi şekilde performans vermeye gayret ediyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Adım adım, maç maç daha güzel, daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederiz, daha da güzel şeyler yaşarız.

Taraftarımız o desteği hissettirdiği zaman biz de farklı oynuyoruz. Bugün de müthiş bir atmosfer vardı. Ağızlarına, yüreklerine sağlık. Çok güzeldi. Biz de saha içinde onu hissedince daha farklı oynuyoruz. Maçın sonunda da o hırsı hem biz gösterdik hem taraftarımız gösterdi. Çok mutluyuz.” dedi.

Archie Brown: Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi yine harikaydı

Karşılaşmayı ve forma şansını değerlendiren Archie Brown, “Öncelikle tanrıya şükürler olsun. Hayat bu, her zaman hazır olmalısınız. Ben her zaman oynamak için çok iştahlıyım. Her zaman takımıma yardımcı olmak için hazırım. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar bugün kazanmayı kesinlikle hak etti. Çok yüksek bir özgüvenle, çok güzel bir iş çıkardık.” dedi.

Taraftarlarımıza da parantez açan Brown, “Evet, o anlarda almış olduğunuz galibiyeti kutluyorsunuz. Bu galibiyetleri kutlamadığınız zaman futboldan da zevk almazsınız. Dolayısıyla bu anları kutlamak çok ama çok önemli. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi yine harikaydı. Onların desteklerini her zaman hissediyoruz.” açıklamalarını yaptı.

Jayden Oosterwolde: Taraftarlarımızla birlikte aile olduğumuzu rakibimize gösterdik

Galibiyete ve oyun planını değinen Jayden Oosterwolde, “Takım olarak çok önemli bir mücadele ortaya koyduk. Oyun planımızın iyi bir şekilde işlediğini düşünüyorum. Taraftarlarımızla birlikte aile olduğumuzu rakibimize gösterdik. Hocamızın beni ilk 11’de tercih etmesinden dolayı çok mutluyum. Ben her zaman ilk 11 başlamak ve sahaya her zaman en iyimi koymak isterim. Uzun bir sakatlığım olmuştu ama yoluma devam ediyorum. Şu an en iyi durumumda değilim ama o günler gelecek.” şeklinde konuştu.

Pozisyonu hakkında gelen soruyu cevaplayan Jayden, “Parma ve Twente’de oynarken hem sol bek hem de stoper pozisyonlarında da oynayabiliyordum. Burada da stoper pozisyonunda oynuyorum. İstediğim odak noktam burası ve stoper oynamaktan dolayı mutluyum. Tabii ki de hocamızın da beni stoper olarak değerlendirmesi de mutlu ediyor. Ait olduğum pozisyon burası ama her zaman kendimi geliştirmem gerekiyor.” dedi.

REKLAM ALANI