İYİ Parti Gönen ilçe Genel sekreteri ,eski Gönen Belediyespor yöneticisi İbrahim Tahtacıoğlu ;
Gönen Nail Gönenli Şehir Stadyumunun yerine Gençlik Merkezi yapılacağının açıklanması, Gönen halkı ve sporseverler nezdinde büyük bir soru işareti yaratmıştır.
Yeni stadyumun nereye yapılacağı konusunda hiçbir somut açıklama yapılmaması kabul edilemez. Karşıyaka TOKİ sahasının fiziki koşulları ve kapasitesi, mevcut talebi karşılamamaktadır. Bunu geçtiğimiz günlerde oynanan Havran Belediyespor maçında açıkça gördük. Tribünlerin yetersizliği, güvenlik açıkları ve fiziksel eksiklikler, özellikle BAL Ligi hedefi doğrultusunda ilerleyen Gönen Belediyespor için büyük bir engel teşkil etmektedir.
Gönen’in gençleri, sporu seven insanları ve Gönen Belediyespor taraftarları, modern, güvenli ve şehrimize yakışır bir şehir stadyumun’u fazlasıyla hak etmektedir. Gençlik merkezi elbette kıymetlidir, ancak bu projeyi hayata geçirirken şehrin spor altyapısını göz ardı etmek, gençlerimize yapılacak en büyük haksızlıktır.
Yetkililere açık çağrımızdır:
Gönen Şehir Stadyumunun akıbeti hakkında kamuoyunu bilgilendirin. Yeni stadyumun nereye ve ne zaman yapılacağını net bir şekilde açıklayın.
Spor kenti Gönen’e stadyumsuzluk yakışmaz!
Haber
A danış