enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
11°C
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Hafif Yağmurlu
12°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C

İstanbul’da çocuklar ‘oyun her yerde’ dedi

İstanbul’da çocuklar ‘oyun her yerde’ dedi
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2025 14:09
9
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği “Oyun Her Yerde” projesi, bu yaz da tüm neşesiyle devam ediyor. Kış aylarında kapalı alanlarda sürdürülen etkinlikler, yaz aylarının gelişiyle birlikte doğayla iç içe açık hava etkinlikleri olarak yapılıyor.

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’un 39 ilçesinde programlanan ‘Oyun Her Yerde’ etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli oyunlar oynanıyor. Her yaştan çocuklar, hem fiziksel aktivite yapabilecekleri hem de zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak atölye çalışmalarıyla buluşuyor. Mendil kapmaca, yakan top, körebe gibi geleneksel sokak oyunlarından, survivor ve denge parkurlarına, zumba atölyelerinden sanat atölyelerine dek oldukça geniş bir yelpazede etkinlikler düzenleniyor.

İstanbul'da çocuklar 'oyun her yerde' dedi

AĞUSTOS İTİBARIYLA 14 İLÇEDE DEVAM EDECEK

2023 yılından bu yana İstanbul’un 39 ilçesinde düzenlenen “Oyun Her Yerde” etkinlikleri ile toplam 61 bin 213 çocuğa ulaşıldı. Bu yaz da devam eden etkinlikler kapsamında ağustos ayı itibarıyla, Çekmeköy, Şile, Sultanbeyli, Arnavutköy, Kartal, Çatalca, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan, Beşiktaş, Şişli ve Ataşehir ilçelerinde yapılacak.

“Oyun Her Yerde” programına dair duyurular, İstanbul Senin mobil uygulaması ile İBB Çocuk’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor. Ailelerin de katılımına açık olan etkinlikler ücretsiz.

İstanbul'da çocuklar 'oyun her yerde' dedi

REKLAM ALANI