enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
13°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C

NİLTİMDER’den üye kahvaltısı

NİLTİMDER’den üye kahvaltısı
REKLAM ALANI
5 Ekim 2025 12:39
8
A+
A-

Bursa’da Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği (NİLTİMDER) üyeleri yeni dernek merkezinde buluşup önümüzdeki dönem yapılacak çalışmaları gözden geçirerek değerlendirdiler.

BURSA (İGFA) – NİLTİMDER’in kısa zaman önce faaliyete geçirdiği Dernek Genel Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltı programına NİLTİMDER yönetimi ve üyeleriyle BTSO Meclis Üyesi, Kimya Konseyi Başkanı ve BUKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Duran, BTSO Meclis Üyesi ve DEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin A. Şahintürk katılım gösterdi.

Önümüzdeki dönemde bölgeye yapılacak çalışmalar ile bölgenin çeşitli sorunlarına çözümlerin arandığı toplantıda konuşan NİLTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Şafak Karabiber, “Bugün burada hem yeni dernek merkezimizi sizlere tanıtmak, hem üyelerin birbirleri ile olan ilişkilerinin güçlenmesini sağlamak hem de gündemimizdeki konularla ilgili sizlerin fikirlerini almak amacıyla toplandık. Şu an içinde bulunduğumuz dernek merkezimiz yönetim kurulunun değil, bütün üyelerimizin yani sizlerin. Dolayısıyla merkezimize sık bir şekilde ziyaretler gerçekleştirmenizi, bizimle sürekli irtibat halinde olmanızı özellikle rica ediyorum. Sizler buraya geldikçe ve fikir ve önerilerinizi bizlerle paylaştıkça bölgenin sorunlarına çözüm bulmak bizim için çok daha kolay olacaktır. Şu an gündemdeki en önemli meselemiz ‘Katı Atık Bedeli’ konusu. Bu konuda sözü avukatımız Yalçın Yaman’a bırakmak istiyorum. Katıldığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

NİLTİMDER’den üye kahvaltısı

Katı atık bedeli konusunda üyelere bilgilendirmelerde bulunan Avukat Yalçın Yaman konu hakkında merak edilenleri cevaplandırarak ve izlenecek yolu üyelerle paylaştı.

Toplantının devamında üyeler ekonomik değerlendirmelerde bulundu.

REKLAM ALANI