enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

İBB-İstanbulluların işsizlik soruna çözüm üretmeye devam ediyor

İBB-İstanbulluların işsizlik soruna çözüm üretmeye devam ediyor
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2025 23:31
15
A+
A-

Bugüne kadar 260 bin kişinin iş sahibi olmasına destek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bölgesel İstihdam Ofisleri’nin ilçe belediyeleri iş birliği ile düzenlediği ilçe kariyer fuarları devam ediyor. Bölgesel İstihdam Ofisi’nin yeni durağı Bakırköy olacak. İş arayanlarla iş verenlerin buluşacağı fuar, 27 Ağustos Çarşamba günü Bakırköy Belediye Binası’nda düzenlenecek. 

2019 yılında faaliyetlerine başlayan Bölgesel İstihdam Ofisi (BİO), İstanbul’un 39 ilçesini kapsayacak şekilde 32 ofis ve
2 mobil istihdam aracı ile iş arayan İstanbulluların işsizlik soruna çözüm üretmeye devam ediyor. BİO ofisleri dışında iş arayanlar ile iş verenleri buluşturmak için mayıs ayından itibaren toplamda 10 tane ilçe belediyeleri iş birliği ile kariyer fuarları ve iş fırsatları buluşmaları gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa, Kasımpaşa, Beykoz, Sarıyer, Beylikdüzü, Maltepe ve Şile’de ilçe belediyeleri iş birliğiyle 7 Kariyer Fuarı düzenlenirken; Bağcılar ve Esenler ofislerinin ortak çalışmasıyla Bağcılar İş Fırsatları Buluşması, Bahçelievler ve Güngören ofislerinin ortak çalışmasıyla Bahçelievler İş Fırsatları Buluşması ve son olarak Başakşehir İş Fırsatları Buluşmaları gerçekleştirildi.

İstanbul’u karış karış gezen Bölgesel İstihdam Ofisleri’nin yeni durağı ise Bakırköy olacak. Bakırköy Belediyesi iş birliği ile 27 Ağustos 2025 Çarşamba günü saat 10.00-16.00 arasında Bakırköy Belediye Binası’nda düzenlenecek fuara farklı sektörlerde faaliyet gösteren özel sektörden 12 firma katılacak. 20’den fazla iş pozisyonu için toplamda 50’ye yakın iş gücü talebi iş arayanlar ile buluşacak.

İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri, İstanbul genelinde iş gücünü nitelikli ve sürdürülebilir istihdam olanaklarıyla buluşturmayı hedefleyen sosyal belediyecilik vizyonunun bir uzantısı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri’ne fiziki ofislerin yanı sıra https://bio.ibb.istanbul web sitesi, İstanbul Senin, İş Ara İş Bul uygulaması ve 444 8 333 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

 

 

REKLAM ALANI